Моделът Маги Бадер, която според бизнесмена Светослав Илчовски е Мата Хари

...
Моделът Маги Бадер, която според бизнесмена Светослав Илчовски е Мата Хари
Коментари Харесай

Набедената за Мата Хари е на разпит в прокуратурата

Моделът Маги Бадер, която съгласно предприемача Светослав Илчовски е Мата Хари в историята на Бойко Борисов и чекмеджетата с кюлчета и евро, пристигна на разпит в следствения отдел на Софийска градска прокуратура. При днешното си влизане в прокуратурата Бадер категорично отхвърли да познава Борисов, Ангелов и Илчовски.

С Бадер прокуратурата продължава поредицата разпити по изказванията на Илчовски, направени в парламентарната комисия за проверка на ръководството на досегашния министър-председател и в медиите. Показания към този момент дадоха бизнесмените Иван Ангелов и Светослав Илчовски.

" Така! Официално декларирам, че НЕ познавам господин Борисов и господин Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не съм имала досег до тези хора ", разгласи още на 7 май Бадер. Тя сподели, че ще съди всеки, който свързва името ѝ с това на премиера в оставка Бойко Борисов или със притежателя на фирма  " Градус " – Иван Ангелов. Заканата пристигна, след като на 6 май в сайта Agri.bg бе оповестено интервю с Илчковски, в което той твърди, че тя е Мата Хари. Два дни по-късно предприемачът стартира да отрича да е казвал сходно нещо.

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР